2015-01-30 10.40.48L’objectiu de la Comissió de gestió de la vall del Madriu-Perafita-Claror és la divulgació del patrimoni de la vall, sempre de manera ordenada i sostenible, en acord amb els objectius de conservació de la vall. Per això, el Portal de la Vall, centre d’acollida als visitants de la VMPC ubicat a Andorra la Vella, ha vingut a completar les oficines d’informació dels comuns i d’Andorra Turisme.

Aquestes tasques de divulgació ja es duen a terme en les escoles del país. Durant els mesos de maig a setembre, els guies del Comú d’Escaldes-Engordany ofereixen, de manera gratuïta, visites guiades a totes les escoles que ho demanin.

PUNTS I CENTRES D’INFORMACIÓ

Actualment no hi ha cap punt ni centre d’informació específic de la vall del Madriu-Perafita-Claror. Els visitants poden anar a buscar informació a les oficines de turisme del país, o bé, durant els mesos d’estiu, a la caseta d’informació del camí de les Pardines (que actualment està pendent saber si es mantindrà o bé es suprimirà) o a la del Circuit de les Fonts. Aquest punts però només tenen un paper informatiu i no d’atenció als visitants. Es preveu ampliar-ne la xarxa en un futur pròxim, obrint centres d’informació que serveixin al visitant per orientar-se i per adquirir la informació necessària a la seva visita.

CENTRE D’ACOLLIDA ALS VISITANTS: EL PORTAL DE LA VALL

El dia 19 de gener del 2015 es va inaugurar el “Portal de la Vall”, el centre d’atenció turístic de la vall del Madriu-Perafita-Claror, ubicat al c/Prat de la Creu 74-76, baixos (edifici comunal) a Andorra la Vella. En aquest centre, a part de trobar informació sobre la vall, és pot veure el documental de l’Àlex Tena i el Jaume Riba sobre la vall que es va presentar l’any passat coincidint amb el 10è aniversari de la vall com a Patrimoni de la Humanitat. També s’hi pot adquirir el material de marxandatge de la vall.

 

 Les visites són sota demanda. Podeu demanar informació trucant al (+376) 823 000 o bé per correu electrònic al portal@madriu-perafita-claror.ad. Us hi esperem!