La Coronallacs és una ruta de senderisme circular que connecta els quatre refugis guardats que existeixen a Andorra actualment: el refugi de l’Illa, el de Sorteny, el del Comapedrosa i el del Juclar. En total, són 90 km de paisatges de muntanya i vistes espectaculars, dividits en 5 etapes llargues. Cadascuna comprèn una distància d’entre 13 i 22 km, amb una mitjana de 18,4 km al dia.

L’itinerari de senderisme s’ha dissenyat per passar la nit a cadascun dels refugis, així que no és necessari portar massa pes. El nivell de dificultat del recorregut varia entre mitjà i mitjà-alt, segons el tram.

Per tant, la Coronallacs està formada per etapes de dificultat i duració variables, i permet pernoctar als 4 refugis guardats d’alta muntanya d’Andorra.

El punt de partida és Escaldes-Engordany, al centre del Principat, però recorda que abans de començar amb el recorregut has d’agafar el passaport a l’oficina de turisme d’aquesta població, on et donaran un mapa. A més, no t’oblidis de fer una reserva a cada allotjament de la ruta.

Trobareu tota la informació a: http://www.coronallacs.com/ca