Exposició “Turisme sostenible”

Aquest matí s’ha inaugurat, en presencia dels Ministres de Turisme i d’Educació i Ensenyament Superior, l’exposició “Turisme sostenible”, una iniciativa organitzada en el marc de la celebració de l’Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament 2017.

L’exposició, que durant tota aquesta setmana es podrà veure en el Centre de Formació Professional d’Aixovall i que després circularà per les escoles del país, compta amb 13 plafons que donen a conèixer el concepte de turisme sostenible, així com aspectes que tenen a veure amb l’impacte de l’activitat turística en el medi ambient, i les derivades culturals i socioeconòmiques. També donen consells i bones pràctiques per ser viatgers més responsables.

Aquesta exposició és el resultat del treball d’una comissió creada a Andorra amb l’objectiu d’organitzar accions en el marc de l’Any internacional del turisme sostenible. El grup està format per representants dels Ministeri d’Afers Exteriors; de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat; d’Educació i Ensenyament Superior; i de Turisme; així com per representants de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, del Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra, del Centre Andorra Sostenible, i del Pla de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror. L’exposició compta amb el patrocini de Feda.

Per saber més sobre les activitats de l’Any Internacional del Turisme Sostenible a Andorra, visiteu: http://www.exteriors.ad/…/any-internacional-del-turisme-sos…