Vine aquest estiu
i du a terme un munt d’activitats
&&
Ascensions+escalades
Escaladors i alpinistes poden trobar vies de diferents graus de dificultat.
Activitats
Al llarg de l’any s’organitzen diverses activitats de lleure a la Vall.
Allotjament
Gaudeix dels refugis escampats per tota la Vall del Madriu.
Caça i pesca
Dues activitats tradicionals que no posen en perill els valors de l’espai.
Descobreix
LA VALL EN IMATGES
EL SECRET MILLOR GUARDAT D’ANDORRA
Les rutes de la vall
(i la seva dificultat)
Alta (IV)
Exigeix ​​cert esforç i resistència física. Es requereix gaudir de bona salut i una mica d'experiència en muntanyisme o senderisme. 6 -8 hores de caminata per dia.
Moderada (III)
Cal tenir un bon estat de salut. Adequat per a aquells físicament actius i amb algun coneixement en muntanyisme amb motxilla. 6 -7 hores de caminada per dia.
Baixa (II)
Accessible a persones amb bona salut que facin esport regularment i acostumades a caminar per tot tipus de terrenys. 4/6 hores de caminada per dia.
0
llacs
0
visitants
0
hectàrees
0
punt més alt
UN ESPAI ÚNIC

La vall del Madriu-Perafita-Claror va ser declarada patrimoni de la humanitat per la UNESCO l’any 2004 atenent al seu valor paisatgístic. La preservació d’una vall major en la seva totalitat és un fet insòlit, i l’únic cas que s’ha donat als Pirineus.

Està situada al sud-est d’Andorra i ocupa una superfície de 4.247 ha. Aquest territori coincideix amb la conca hidrogràfica del riu Madriu, representa prop d’un 10 % de la superfície d’Andorra, i es reparteix entre terrenys de les parròquies d’Encamp, Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany.

ÚLTIMES NOTÍCIES
EL NOSTRE PODCAST