C/ Prat de la Creu 74-76, baixos. Andorra la Vella

1er concurs de fotografia de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

El passat 14 de juliol del 2020 es va obrir la participació al 1er concurs fotogràfic a la vall del Madriu-Perafita-Claror, que tenia com a títol “Descobreix la Vall del Madriu-Perafita-Claror”. El concurs, de temática lliure i obert a tothom major de 18 anys, es va publicar a la pàgina web de la VMPC, i a les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), donant com a data límit per presentar les fotografies el 30 de setembre.

Tal i com indicaven les bases del concurs, el 1er i el 2n premi el van decidir el jurat, valorant la qualitat, originalitat i creativitat de les fotografies rebudes, i el 3er premi va ser el resultat de les votacions obtingudes a través de les xarxes socials.

Es van rebre un total de 41 fotografies de 18 participants diferents.

1er premi: “Albó de muntanya” de Natalia Revert Perez

 

 

 

 

 

 

 

 

2n premi:  “La perla del Moreno “ de Carol Baeza Pourbaix

Les votacions a través de les xarxes socials es va acabar el 15 octubre, donant com a guanyadora del 3er premi del concurs  la fotografia: “Arribant al punt de reunió”, de Silvia Moreno, amb un total de 282 “M’agrada” (260 provinent de Instagram, i 22 de Facebook).

La nostra més sincera enhorabona a les guanyadores del concurs, que s’emporten un xec de 300€, 200€ i 100€ respectivament, així com a tots els participants al concurs per la gran qualitat de les fotografies presentades!

Us esperem l’any que ve per la 2a edició del concurs!

Related Posts

Leave a comment