C/ Prat de la Creu 74-76, baixos. Andorra la Vella

Covid-19

El dia 2 de juny del 2020 varem per fí reprendre la nostra activitat “normal”, després de més de dos mesos confinats, amb el nostre centre d’atenció al visitant tancat al públic. Han estat uns mesos complicats, on hem intentat però estar a prop dels amants de la vall. A través de les nostres xarxes socials, cada dia, des del 16 de març fins al 29 de maig, us hem fet una pregunta sobre la vall, intentant fer-vos descobrir nous racons, anècdotes, i informacions sobre el seu ric patrimoni.

Estem molt contents del seguiment que ha tingut la iniciativa, i donem les gràcies a tots els que hi heu participat. Esperem que hagueu gaudit tan com ho hem fet nosaltres preparant cada dia la “pregunta del dia”.

El nostre petit joc tenia premi: la persona que més vegades hagués encertat la “pregunta del dia” obtindria un petit lot de productes de la vall. Aquesta persona és @tiranosauros, que a través de l’instagram ha respós correctament 18 de les 75 preguntes. Enhorabona!!! Hem volgut premiar també la constància de @ruzafa366 que ha quedat en segona posició però no gaire lluny del guanyador. Per això, tot i que no estava previst inicialment, també ha obtingut un petit obsequi de la vall.

De nou, moltes gràcies a tots! Ens veiem pels camins de la vall!!!

Loly Segura, alias @tiranosauros, recollint el seu premi de la mà de la directora de la VMPC, Susanna Simon.

Related Posts

Leave a comment