C/ Prat de la Creu 74-76, baixos. Andorra la Vella

Visita des Causses-et-Cevennes

Dilluns 13 i dimarts 14 de novembre, una delegació de l’Entente des Causses-et-Cevennes han visitat la Vall del Madriu-Perafita-Claror per conèixer de primera mà el territori i avaluar un possible agermanament entre els dos paisatges culturals.

L’agermanament permetria crear uns vincles que facilitarien els intercanvis d’experiències, informació i des models de gestió. Alhora, també permetria realitzar accions dirigides al turisme sostenible i als programes d’educació ambiental: en definitiva, a la divulgació i la conservació del patrimoni, es a dir, al desenvolupament dels objectius dels plans de gestió dels dos espais.

La visita ha estat tot un èxit, i els companys des Causses-et-Cevennes esperen ara la visita de la delegació andorrana abans de materialitzar l’agermanament.

Durant l’estada, els assistents han participat al enregistrament d’un programa de radio de l’aliança andorrano-francesa, que podeu consultar des del següent enllaç:

http://andorradifusio.ad/Programes/le-rendez-vous-de-lalianca/le-rendez-vous-de-lalianca-29-de-novembre-del-2017/lagermanament-entre-la-vall-del-madriu-perafita-claror-i-causses-i-cevenes

Related Posts

Leave a comment