C/ Prat de la Creu 74-76, baixos. Andorra la Vella
La signatura de l’agermanament amb l’Entente des Causses&Cevennes

 

La UNESCO promou els agermanament per fomentar l’intercanvi d’informació i experiència. El 6 de juny del 2019 es va signar el conveni d’agermanament entre l’Entente Causses et Cévennes i la Vall del Madriu-Perafita-Claror, dos bens declarats paisatges culturals per la UNESCO que tenen una configuració i reptes en comú, per crear sinergies i lligams de cooperació mútua.

Entre altres, els objectius que es volen assolir amb aquest agermanament són els de compartir experiències i models de gestió en matèria cultural i patrimonial; crear una xarxa de cooperació i solidaritat, amb la es pugui impulsar camps de treball o accions conjuntes de voluntariat; crear sinergies d’intercanvi turístic, científic i cultural; i difondre la vall i els seus valors.

Una de les primeres accions realitzades va ser un viatge dels alumnes del Lycée Compte de Foix a les Causses&Cevennes, i pel que fa l’intercanvi turístic, ambdós espais protegits van participar amb un estand conjunt a la 41a Fira d’Andorra la Vella.

 

Related Posts

Leave a comment