C/ Prat de la Creu 74-76, baixos. Andorra la Vella

2017: Any del Turisme sostenible

Les Nacions Unides han declarat l’any 2017 com l’any internacional del turisme sostenible, perquè aquesta activitat és un motor de desenvolupament que promou l’ús eficient dels recursos i la protecció del medi ambient i la diversitat cultural. Com no podia ser d’una altra manera, la vall del Madriu-Perafita-Claror s’ha sumat amb un seguit d’accions a aquesta celebració.

En el context de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), l’Any Internacional hauria de fomentar un canvi en les polítiques i les pràctiques per promoure un sector turístic més sostenible.

Amb la voluntat d’organitzar accions en el marc de l’Any internacional del turisme sostenible, Andorra ha creat un grup de treball interministerial format per representants de diferents ministeris així com per representants de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, del Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra, del Centre Andorra Sostenible, i del Pla de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror. Totes les accions que s’han promogut des d’aquest grup es poden trobar a la pàgina web del Ministeri d’Afers Exteriors: http://www.exteriors.ad/ca/any-internacional-del-turisme-sostenible-per-al-desenvolupament-2017

Des de la vall del Madriu-Perafita-Claror es presta una particular atenció en organitzar unes activitats d’estiu que emfatitzin sempre l’ús eficient dels recursos, la protecció ambiental, els valors culturals, la diversitat i el patrimoni. La celebració de l’Any internacional del turisme sostenible ha reforçat la nostra voluntat de seguir endavant amb aquests objectius.

Related Posts

Leave a comment